Udstillingen

Vi ser os selv som mindernes vogtere og gør vores bedste for at bevare minderne fra de gode gamle dage, hvor hyggen og samværet var i højsædet og alting gik knap så stærkt. VW & Retro Museum er et privatejet museum med en imponerende samling af 20 gamle folkevogne, specielle trailere og campingvogne, knallerter, cykler og masser af retroting, som passer i årgang med 1950'erne til 1980'erne.

En af samlingens perler er en sjælden VW Westfalia SO36 campingbus fra 1963, som har vundet utallige priser ved VW-træf og udstillinger rundt omkring i Europa.

En anden af samlingens perler er en smuk gammel VW pickup, som i sin aktive periode kørte i Ulfborg, som både møbeltransport og rustvogn.

Derudover har vi et bredt udsnit af VW biler fra 1949 og et godt stykke op i 1990'erne, så her er virkeligt noget for enhver smag. Hos os er originalitet en selvfølge, så alle udstillede biler står i flot og original stand præcis som da de forlod fabrikken.

På museet kan I opleve flere forskellige retro udstillinger med bla. husholdningsting, 60´er stue, værkførerkontor, Marthas fodklinik, coca cola hjørnet og en samling af ældre legetøj.

Besøg også museets gamle købmandsbutik eller Brugsen, som er fyldt med datidens varer samt købmandens gamle kaffemølle og dåser af enhver slags.

Oplev også den hyggelige fotoforretning, som er lagerførende i alt fra kameraer til mobiltelefoner fra dengang far var ung. Eller B & O forretningen, som har en flot samling af fjernsyn, radioer og telefoner.

Derudover har vi en række campingudstillinger udstyret med alt fra strandstole til badedragter, solbriller og hvad der ellers hører til en hyggelig camping- eller picnictur.

Hvert år i november og december indbyder vi til Jul på museet. Her er der pyntet op med nisser i alle afskygninger, ligesom i de gode gamle dage.